1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Putih

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 serehstengel, gekneusd
3 olie
3 jeruk purut blaadjes
3 salam blad
3 kruidnagels
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
5 kemirienoten
2 theel ketumbar
1 theel jinten
1 theel witte peper
1,5 theel asem

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de stukken kip met de boemboe en laat dit 45minuten marineren. Verhit in een wi\ok/wadjan de olie en bak hierin de kip met de salam, de jerut purut, de kruidnagels en de sereh voor 4 minuten. Voeg de kokosmelk en de achtergebleven boemboe toe en laat de kip in 30 minuten zachtjes gaar worden.

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34994879