1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Putih

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 serehstengel, gekneusd
3 olie
3 jeruk purut blaadjes
3 salam blad
3 kruidnagels
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
5 kemirienoten
2 theel ketumbar
1 theel jinten
1 theel witte peper
1,5 theel asem

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de stukken kip met de boemboe en laat dit 45minuten marineren. Verhit in een wi\ok/wadjan de olie en bak hierin de kip met de salam, de jerut purut, de kruidnagels en de sereh voor 4 minuten. Voeg de kokosmelk en de achtergebleven boemboe toe en laat de kip in 30 minuten zachtjes gaar worden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34255509