banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Sup Ikan Nila - vissoep met tilapia

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sup Ikan Nila
vissoep met tilapia

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 tilapia
1 limoen, sap
1 theel zout
1500 ml water
4 groene tomaten
1 1/2 theel ebi
9 teentjes knoflook
1 theel peper
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
100 gr sawi asin / gezouten kool
1 theel vissaus
1 bosje kemangi
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verwijder de graten van de vissen en snijd het visvlees in stukken. Meng dit met het limoensap en het zout en zet apart.
Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak de knoflook goudbruin en zet apart.
Snijd de tomaten in stukjes. Week de ebi eerst in wat water en wrijf of maal het daarna fijn. Snijd de kool in stukjes.
Verhit in een pan het water samen met de tomaten, de ebi, de knoflook, de peper, het zout en de palmsuiker. Voeg dan de vis toe en breng aan de kook. Dan de kool en de vissaus toevoegen en kook het geheel verder gaar. Meng dan de kemangi erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38491759