banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sup Ikan Nila - vissoep met tilapia

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sup Ikan Nila
vissoep met tilapia

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 tilapia
1 limoen, sap
1 theel zout
1500 ml water
4 groene tomaten
1 1/2 theel ebi
9 teentjes knoflook
1 theel peper
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
100 gr sawi asin / gezouten kool
1 theel vissaus
1 bosje kemangi
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verwijder de graten van de vissen en snijd het visvlees in stukken. Meng dit met het limoensap en het zout en zet apart.
Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak de knoflook goudbruin en zet apart.
Snijd de tomaten in stukjes. Week de ebi eerst in wat water en wrijf of maal het daarna fijn. Snijd de kool in stukjes.
Verhit in een pan het water samen met de tomaten, de ebi, de knoflook, de peper, het zout en de palmsuiker. Voeg dan de vis toe en breng aan de kook. Dan de kool en de vissaus toevoegen en kook het geheel verder gaar. Meng dan de kemangi erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564967