banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sup Ikan Nila - vissoep met tilapia

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sup Ikan Nila
vissoep met tilapia

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 tilapia
1 limoen, sap
1 theel zout
1500 ml water
4 groene tomaten
1 1/2 theel ebi
9 teentjes knoflook
1 theel peper
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
100 gr sawi asin / gezouten kool
1 theel vissaus
1 bosje kemangi
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verwijder de graten van de vissen en snijd het visvlees in stukken. Meng dit met het limoensap en het zout en zet apart.
Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak de knoflook goudbruin en zet apart.
Snijd de tomaten in stukjes. Week de ebi eerst in wat water en wrijf of maal het daarna fijn. Snijd de kool in stukjes.
Verhit in een pan het water samen met de tomaten, de ebi, de knoflook, de peper, het zout en de palmsuiker. Voeg dan de vis toe en breng aan de kook. Dan de kool en de vissaus toevoegen en kook het geheel verder gaar. Meng dan de kemangi erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39962290