Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sup Ikan Nila - vissoep met tilapia

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sup Ikan Nila
vissoep met tilapia

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 tilapia
1 limoen, sap
1 theel zout
1500 ml water
4 groene tomaten
1 1/2 theel ebi
9 teentjes knoflook
1 theel peper
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
100 gr sawi asin / gezouten kool
1 theel vissaus
1 bosje kemangi
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verwijder de graten van de vissen en snijd het visvlees in stukken. Meng dit met het limoensap en het zout en zet apart.
Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak de knoflook goudbruin en zet apart.
Snijd de tomaten in stukjes. Week de ebi eerst in wat water en wrijf of maal het daarna fijn. Snijd de kool in stukjes.
Verhit in een pan het water samen met de tomaten, de ebi, de knoflook, de peper, het zout en de palmsuiker. Voeg dan de vis toe en breng aan de kook. Dan de kool en de vissaus toevoegen en kook het geheel verder gaar. Meng dan de kemangi erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182075