Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Sup Ikan Jamur Kuping - vissoep met judasoor

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sup Ikan Jamur Kuping
vissoep met judasoor

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr stevige witte vis (tilapia, snapper)
150 gr judasoor
3 rode rawits
2 lente-uitjes
1 limoen, sap
1500 ml water
2 eetl bawang goreng
4 tomaten
15 gr ikan teri
1 eetl kecap ikan / vissaus
1 eetl zout
1 theel palmsuiker
1 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis, de judasoor en de lente-ui in dunne plakjes en de tomaten in partjes. 
Verhit in een pan het water samen met de ikan teri, de bawang goreng, de tomaten, de judasoor, de vissaus, het zout, de palmsuiker en de peper. Meng goed en laat het geheel 5 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan de vis en breng aan de kook. Schep dan het limoensap, de rawits en de lente-ui erdoor en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41935070