Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sup Ikan Jamur Kuping - vissoep met judasoor

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sup Ikan Jamur Kuping
vissoep met judasoor

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr stevige witte vis (tilapia, snapper)
150 gr judasoor
3 rode rawits
2 lente-uitjes
1 limoen, sap
1500 ml water
2 eetl bawang goreng
4 tomaten
15 gr ikan teri
1 eetl kecap ikan / vissaus
1 eetl zout
1 theel palmsuiker
1 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis, de judasoor en de lente-ui in dunne plakjes en de tomaten in partjes. 
Verhit in een pan het water samen met de ikan teri, de bawang goreng, de tomaten, de judasoor, de vissaus, het zout, de palmsuiker en de peper. Meng goed en laat het geheel 5 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan de vis en breng aan de kook. Schep dan het limoensap, de rawits en de lente-ui erdoor en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029932