banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sup Ikan Jamur Kuping - vissoep met judasoor

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sup Ikan Jamur Kuping
vissoep met judasoor

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr stevige witte vis (tilapia, snapper)
150 gr judasoor
3 rode rawits
2 lente-uitjes
1 limoen, sap
1500 ml water
2 eetl bawang goreng
4 tomaten
15 gr ikan teri
1 eetl kecap ikan / vissaus
1 eetl zout
1 theel palmsuiker
1 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis, de judasoor en de lente-ui in dunne plakjes en de tomaten in partjes. 
Verhit in een pan het water samen met de ikan teri, de bawang goreng, de tomaten, de judasoor, de vissaus, het zout, de palmsuiker en de peper. Meng goed en laat het geheel 5 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan de vis en breng aan de kook. Schep dan het limoensap, de rawits en de lente-ui erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39961478