1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Garih Betanak
gezouten vis met eieren in kruidige saus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr gezouten vis
2 eendeneieren
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 cm kunyit
450 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
1 rode lomboks
2 groene lomboks
4 cm lengkuas/laos
1 serai/sereh/citroengras
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2  belimbing wuluh

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukken. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de belimbing in dunne plakjes. Halveer de lomboks en rasp de kunyit.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de kunyit, de lomboks, de laos en de sereh en breng aan de kook. Dan de vis, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel totdat de vis gaar is geworden. Dan wanneer de saus kookt één voor één de eieren toevoegen en niet roeren totdat de eieren gestold zijn. Serveer.

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407645