banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Garih Betanak - gezouten vis met eieren in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Garih Betanak
gezouten vis met eieren in kruidige saus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr gezouten vis
2 eendeneieren
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 cm kunyit
450 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
1 rode lomboks
2 groene lomboks
4 cm lengkuas/laos
1 serai/sereh/citroengras
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2  belimbing wuluh

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukken. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de belimbing in dunne plakjes. Halveer de lomboks en rasp de kunyit.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de kunyit, de lomboks, de laos en de sereh en breng aan de kook. Dan de vis, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel totdat de vis gaar is geworden. Dan wanneer de saus kookt één voor één de eieren toevoegen en niet roeren totdat de eieren gestold zijn. Serveer.

 

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565123