banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 4 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Sayur caisim jamur - gestoofd gebakken choisam met paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur caisim jamur
gestoofd gebakken choisam met paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 teentjes knoflook
1 sjalot
50 gr oesterzwammen
1 bosjes choisam, anders paksoy
1 rode lombok
1 eetl oestersaus
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 theel maizena opgelost in 2 eetl water
1/2 theel sesamolie
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot en de oesterzwammen in dunne reepjes. Snijd de choisam in stukken en de lombok in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de oesterzwammen toe en bak deze voor 2 minuten. Dan de choisam toevoegen en bak deze halfgaar. Vervolgens de lombok, de oestersaus, het zout, de peper en de suiker toevoegen. Vervolgens het water toevoegen en breng het aan de kook. Tenslotte de maizena toevoegen en zachtjes laten binden. Vervolgens de sesamolie toevoegen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37035669