Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sayur caisim jamur - gestoofd gebakken choisam met paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur caisim jamur
gestoofd gebakken choisam met paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 teentjes knoflook
1 sjalot
50 gr oesterzwammen
1 bosjes choisam, anders paksoy
1 rode lombok
1 eetl oestersaus
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 theel maizena opgelost in 2 eetl water
1/2 theel sesamolie
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot en de oesterzwammen in dunne reepjes. Snijd de choisam in stukken en de lombok in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de oesterzwammen toe en bak deze voor 2 minuten. Dan de choisam toevoegen en bak deze halfgaar. Vervolgens de lombok, de oestersaus, het zout, de peper en de suiker toevoegen. Vervolgens het water toevoegen en breng het aan de kook. Tenslotte de maizena toevoegen en zachtjes laten binden. Vervolgens de sesamolie toevoegen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 500 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252503