Sayur caisim jamur
gestoofd gebakken choisam met paddenstoelen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 teentjes knoflook
1 sjalot
50 gr oesterzwammen
1 bosjes choisam, anders paksoy
1 rode lombok
1 eetl oestersaus
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 theel maizena opgelost in 2 eetl water
1/2 theel sesamolie
1 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot en de oesterzwammen in dunne reepjes. Snijd de choisam in stukken en de lombok in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de oesterzwammen toe en bak deze voor 2 minuten. Dan de choisam toevoegen en bak deze halfgaar. Vervolgens de lombok, de oestersaus, het zout, de peper en de suiker toevoegen. Vervolgens het water toevoegen en breng het aan de kook. Tenslotte de maizena toevoegen en zachtjes laten binden. Vervolgens de sesamolie toevoegen en serveer.