banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur caisim jamur - gestoofd gebakken choisam met paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur caisim jamur
gestoofd gebakken choisam met paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 teentjes knoflook
1 sjalot
50 gr oesterzwammen
1 bosjes choisam, anders paksoy
1 rode lombok
1 eetl oestersaus
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 theel maizena opgelost in 2 eetl water
1/2 theel sesamolie
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot en de oesterzwammen in dunne reepjes. Snijd de choisam in stukken en de lombok in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de oesterzwammen toe en bak deze voor 2 minuten. Dan de choisam toevoegen en bak deze halfgaar. Vervolgens de lombok, de oestersaus, het zout, de peper en de suiker toevoegen. Vervolgens het water toevoegen en breng het aan de kook. Tenslotte de maizena toevoegen en zachtjes laten binden. Vervolgens de sesamolie toevoegen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 338 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40667963