zoeken
Recente reacties

8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Kenus Pelalah - Inktvis met pittige kokosmelksaus
- Soto Ayam Gurih - hartige kippensoep
- Tumis Bayam Ebi Terasi - gestoofde gekruide spinazie
- Sambal Goreng Betawi - gebakken stukjes vlees in een zoetzure saus
- Ayam Besengek
- Ikan goreng 2
- Ayam Masak Kunyit - roerbak van gele kip
- Cakalang pedas - pittige tonijn
- Sate Kambing Tegal - lamsvlees sate uit Tegal met een sambal kecap saus
- Ayam Pangang Menada - pikant gekruide kip
Gai Op Gar Thiam - met knoflook gecoate drumsticks


Gai Op Gar Thiam
met knoflook gecoate drumsticks
met knoflook gecoate drumsticks
Ingrediënten:
6 drumsticks
16 teentjes knoflook
1 eetl zout
50 gr paneermeel
3 eetl rijstmeel
1 ei
Bereiding:
Marineer de kip met het zout en laat dit 1 uur intrekken. Pers de teentjes knoflook uit en meng dit met het rijstmeel. Stoom vervolgens de kip voor 30 minuten. Klop het ei op. Meng de kip door de rijstmeel, dan door het ei en dan door de paneermeel. Rooster de kip zachtjes boven een houtkoolvuurtje voor 20-30 minuten totdat deze goudbruin en knapperig zijn.
6 drumsticks
16 teentjes knoflook
1 eetl zout
50 gr paneermeel
3 eetl rijstmeel
1 ei
Bereiding:
Marineer de kip met het zout en laat dit 1 uur intrekken. Pers de teentjes knoflook uit en meng dit met het rijstmeel. Stoom vervolgens de kip voor 30 minuten. Klop het ei op. Meng de kip door de rijstmeel, dan door het ei en dan door de paneermeel. Rooster de kip zachtjes boven een houtkoolvuurtje voor 20-30 minuten totdat deze goudbruin en knapperig zijn.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.