Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gai Op Gar Thiam - met knoflook gecoate drumsticks

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gai Op Gar Thiam
met knoflook gecoate drumsticks
Ingrediënten:
6 drumsticks
16 teentjes knoflook
1 eetl zout
50 gr paneermeel
3 eetl rijstmeel
1 ei

Bereiding:
Marineer de kip met het zout en laat dit 1 uur intrekken. Pers de teentjes knoflook uit en meng dit met het rijstmeel. Stoom vervolgens de kip voor 30 minuten. Klop het ei op. Meng de kip door de rijstmeel, dan door het ei en dan door de paneermeel. Rooster de kip zachtjes boven een houtkoolvuurtje voor 20-30 minuten totdat deze goudbruin en knapperig zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029832