Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Magadip - Gestoofd geitenvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Magadip
Gestoofd geitenvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 g geitenvlees
2,5 theel, ketumbar
1 theel, jinten
2 theel, witte peper
5 kruidnagels,
200 ml water
50 ml olie.
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
3 cm kaneel
1 theel nootmuskaat
6 sjalotjes
4 cm gember (jahe/djahé)
3,5 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Kook het vlees in het water voor 6 minuten. Verhit dan de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg de gefruite boemboe bij het vlees en laat het nog 10 minuten sudderen totdat het vlees gaar is
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181912