Gestoofd geitenvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 g geitenvlees
2,5 theel, ketumbar
1 theel, jinten
2 theel, witte peper
5 kruidnagels,
200 ml water
50 ml olie.
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe:
3 cm kaneel
1 theel nootmuskaat
6 sjalotjes
4 cm gember (jahe/djahé)
3,5 cm kunyit (kurkuma)
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Kook het vlees in het water voor 6 minuten. Verhit dan de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg de gefruite boemboe bij het vlees en laat het nog 10 minuten sudderen totdat het vlees gaar is
ingrediënten:
500 g geitenvlees
2,5 theel, ketumbar
1 theel, jinten
2 theel, witte peper
5 kruidnagels,
200 ml water
50 ml olie.
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe:
3 cm kaneel
1 theel nootmuskaat
6 sjalotjes
4 cm gember (jahe/djahé)
3,5 cm kunyit (kurkuma)
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Kook het vlees in het water voor 6 minuten. Verhit dan de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg de gefruite boemboe bij het vlees en laat het nog 10 minuten sudderen totdat het vlees gaar is