Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Mahbub - geitengehakt in bananenblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mahbub
geitengehakt in bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
950 gr geitengehakt
zout naar smaak
250 gr geitenvet, in plakjes
bananenblad
prikkers

Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
1 theel, witte peper
2 eetl. kristalsuiker
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook.
4 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het gehakt en vorm daar niet al te grote balletjes van. Wikkel een plakjes vet om de balletjes en verpak dit in bananenblad. Zet de balletjes vast met de prikkers. Rooster de pakketjes boven een houtskoolvuurtje totdat het gaar is. Het blad mag bruin worden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024358