geitengehakt in bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
950 gr geitengehakt
zout naar smaak
250 gr geitenvet, in plakjes
bananenblad
prikkers
Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
1 theel, witte peper
2 eetl. kristalsuiker
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook.
4 cm gember (jahe/djahé)
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het gehakt en vorm daar niet al te grote balletjes van. Wikkel een plakjes vet om de balletjes en verpak dit in bananenblad. Zet de balletjes vast met de prikkers. Rooster de pakketjes boven een houtskoolvuurtje totdat het gaar is. Het blad mag bruin worden.
ingrediënten:
950 gr geitengehakt
zout naar smaak
250 gr geitenvet, in plakjes
bananenblad
prikkers
Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
1 theel, witte peper
2 eetl. kristalsuiker
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook.
4 cm gember (jahe/djahé)
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het gehakt en vorm daar niet al te grote balletjes van. Wikkel een plakjes vet om de balletjes en verpak dit in bananenblad. Zet de balletjes vast met de prikkers. Rooster de pakketjes boven een houtskoolvuurtje totdat het gaar is. Het blad mag bruin worden.