Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Loon Torw Jiew - garnalen en vlees saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Loon Torw Jiew
garnalen en vlees saus

Ingrediënten:
2 eetl Taow Jieuw/Tauco
150 ml kokosmelk
35 gr gehakte garnalen
35 gr varkensgehakt
2 theel zout
2 eetl asamwater
5 rode rawits
2 sjalotjes

Bereiding:
Hak de sjalotjes fijn/grof. Snijd de rawits doormidden. Verhit in een pan de kokosmelk en breng het al roerend aan de kook. Voeg dan taow jieuw toe en meng goed.
Voeg dan de garnalen en het gehakt toe en kook het voor 5 minuten. Dan de sjalotjes, het zout, de rawits en het asamwater toevoegen en kook het voor 2 minuten. Serveer het met rijst, plakjes komkommer en sla.

recept voor 2 personen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030369