Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Loon Torw Jiew - garnalen en vlees saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Loon Torw Jiew
garnalen en vlees saus

Ingrediënten:
2 eetl Taow Jieuw/Tauco
150 ml kokosmelk
35 gr gehakte garnalen
35 gr varkensgehakt
2 theel zout
2 eetl asamwater
5 rode rawits
2 sjalotjes

Bereiding:
Hak de sjalotjes fijn/grof. Snijd de rawits doormidden. Verhit in een pan de kokosmelk en breng het al roerend aan de kook. Voeg dan taow jieuw toe en meng goed.
Voeg dan de garnalen en het gehakt toe en kook het voor 5 minuten. Dan de sjalotjes, het zout, de rawits en het asamwater toevoegen en kook het voor 2 minuten. Serveer het met rijst, plakjes komkommer en sla.

recept voor 2 personen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264891