logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Loon Torw Jiew
garnalen en vlees saus

Ingrediënten:
2 eetl Taow Jieuw/Tauco
150 ml kokosmelk
35 gr gehakte garnalen
35 gr varkensgehakt
2 theel zout
2 eetl asamwater
5 rode rawits
2 sjalotjes

Bereiding:
Hak de sjalotjes fijn/grof. Snijd de rawits doormidden. Verhit in een pan de kokosmelk en breng het al roerend aan de kook. Voeg dan taow jieuw toe en meng goed.
Voeg dan de garnalen en het gehakt toe en kook het voor 5 minuten. Dan de sjalotjes, het zout, de rawits en het asamwater toevoegen en kook het voor 2 minuten. Serveer het met rijst, plakjes komkommer en sla.

recept voor 2 personen.

Add comment

Submit

who is online

We have 97 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160550