zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Oseng Buncis Jamur Merang - roerbak van sperziebonen met champignons
- Asinan Bogor - Zoetzuur van gemengde groenten
- Gamjatang 감자탕 - stoofpotje van varkensvlees, aardappelen en groenten
- Ayam Besengeh
- Oi Bokkeum - 오이볶음- roerbak van komkommer
- Daging Masak Rempah - rundvlees in een pittige saus
- Panang Nua - droge curry van rundvlees
- Plamuk Pad Namprik Pao - Inktvis in chili olie
- Pla Nung Khing Sai Het - gestoomde vis met gember en paddenstoelen
- Buldak 불닭 - hete en pittige kip
Loon Torw Jiew - garnalen en vlees saus


Loon Torw Jiew
garnalen en vlees saus
Ingrediënten:
2 eetl Taow Jieuw/Tauco
150 ml kokosmelk
35 gr gehakte garnalen
35 gr varkensgehakt
2 theel zout
2 eetl asamwater
5 rode rawits
2 sjalotjes
Bereiding:
Hak de sjalotjes fijn/grof. Snijd de rawits doormidden. Verhit in een pan de kokosmelk en breng het al roerend aan de kook. Voeg dan taow jieuw toe en meng goed.
Voeg dan de garnalen en het gehakt toe en kook het voor 5 minuten. Dan de sjalotjes, het zout, de rawits en het asamwater toevoegen en kook het voor 2 minuten. Serveer het met rijst, plakjes komkommer en sla.
recept voor 2 personen.
garnalen en vlees saus
Ingrediënten:
2 eetl Taow Jieuw/Tauco
150 ml kokosmelk
35 gr gehakte garnalen
35 gr varkensgehakt
2 theel zout
2 eetl asamwater
5 rode rawits
2 sjalotjes
Bereiding:
Hak de sjalotjes fijn/grof. Snijd de rawits doormidden. Verhit in een pan de kokosmelk en breng het al roerend aan de kook. Voeg dan taow jieuw toe en meng goed.
Voeg dan de garnalen en het gehakt toe en kook het voor 5 minuten. Dan de sjalotjes, het zout, de rawits en het asamwater toevoegen en kook het voor 2 minuten. Serveer het met rijst, plakjes komkommer en sla.
recept voor 2 personen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.