banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Miang Pla Too - gekruide makreelsalade
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Miang Pla Too
gekruide makreelsalade
ingrediënten:
4 Spaanse makrelen
100 ml plantaardige olie
5 sjalotten
3 cm gember (jahe/djahé)
4 rode lomboks (spaanse pepers)
5 groene rawits
75 gr geroosterde pinda's
1/2 groene mango
4 limoenen (sap)
1 limoenschil (gerapst)
zout naar smaak

garnering:
slablaadjes
korianderbladeren

Bereiding:
Stoom de vissen in een stoompan half gaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak dan de vissen bruin en en verder gaar. Verwijder de graten en het vel. Wees wel voorzichtig! Snijd de mango in kleine reepjes en de sjalotten en de gember in plakjes. De pepers moeten fijn gesneden/gehakt worden. Wrijf of maal de pinda's erg grof.
Meng vervolgens alle ingrediënten goed door elkaar. Leg op een schaal de slablaadjes en vervolgens de gekruide vis. Garneer met korianderblaadjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 219 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38052047