Logon3

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Tahu Telur Bumbu Bali - eieren en tahu in een rode pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tahu Telur Bumbu Bali
eieren en tahu in een rode pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren
2 tahu
750 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
1 theel palmsuiker
1 theel zout
1/2 theel asam jawa
water
olie

Haluskan:
bumbu:
1/2 theel terasi/trasi bakar
5 rode lomboks
6 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar
1 cm lengkuas/laos
1 serai/sereh/citroengras
1 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de eieren hard en laat het daarna afkoelen. Pel de eieren. Verhit in een pan de olie en bak de eieren rondom bruin en zet apart.
Snijd de tahu in blokken. Verhit in een pad de olie en bak de tahu bruin en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de tahu en de eieren toe en meng goed. Vervolgens de kokosmelk, de asam jawa, het zout en de palmsuiker al roerend toevoegen en kook op middelhoog vuur totdat het geheel gaar is geworden en de saus is ingedikt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 277 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40815712