1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Gung labut
garnalen balletjes


Ingrediënten:
11 gamba's
50 gr bloem
1 theel zout
1/4 theel peper
1 koriander wortel
2 teentjes knoflook
2 sneetjes witbrood
olie

bereiding:
Wrijf of maal de gamba's, de knoflook en de koriander wortel fijn tot een pasta. Meng hierdoor de bloem, het zout en de peper. Hak het brood zeer fijn en in kruimels. Vorm van de pasta balletjes en rol deze door de broodkruimels.
Verhit in een wok de olie en bak de balletjes goudbruin en gaar (1 minuut)

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253969