Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Sayap Ayam Rempah - gebakken gekruide kippenvleugels

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayap Ayam Rempah
gebakken gekruide kippenvleugels

Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 kippenvleugels
1/2 theel peper
3 cm lengkuas/laos
1 cm kaneel
2 salam blad
2 cm jahe
500 ml water
2 theel zout
1 theel palmsuiker
1/4 theel limoen, sap
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de jahe en de laos. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Wrijf de vleugels in met 1 theel zout en de peper. Verhit in een pan voldoende olie en bak de vleugels goudbruin en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de laos, de kaneel, de salam blad en de jahe voor 4 minuten. Voeg dan de vleugels to en meng goed.
Vervolgens het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het totdat de saus is ingedikt. Meng dan het limoensap erdoor en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42420837