Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sayap Ayam Rempah - gebakken gekruide kippenvleugels

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayap Ayam Rempah
gebakken gekruide kippenvleugels

Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 kippenvleugels
1/2 theel peper
3 cm lengkuas/laos
1 cm kaneel
2 salam blad
2 cm jahe
500 ml water
2 theel zout
1 theel palmsuiker
1/4 theel limoen, sap
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de jahe en de laos. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Wrijf de vleugels in met 1 theel zout en de peper. Verhit in een pan voldoende olie en bak de vleugels goudbruin en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de laos, de kaneel, de salam blad en de jahe voor 4 minuten. Voeg dan de vleugels to en meng goed.
Vervolgens het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het totdat de saus is ingedikt. Meng dan het limoensap erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 621 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915735