Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayap Ayam Rempah - gebakken gekruide kippenvleugels

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayap Ayam Rempah
gebakken gekruide kippenvleugels

Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 kippenvleugels
1/2 theel peper
3 cm lengkuas/laos
1 cm kaneel
2 salam blad
2 cm jahe
500 ml water
2 theel zout
1 theel palmsuiker
1/4 theel limoen, sap
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de jahe en de laos. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Wrijf de vleugels in met 1 theel zout en de peper. Verhit in een pan voldoende olie en bak de vleugels goudbruin en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de laos, de kaneel, de salam blad en de jahe voor 4 minuten. Voeg dan de vleugels to en meng goed.
Vervolgens het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het totdat de saus is ingedikt. Meng dan het limoensap erdoor en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067395