Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Daegujeon - gebakken vis in beslag

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daegujeon
gebakken vis in beslag

ingrediënten:
400 gr kabeljouw
1 theel zout
2 teentjes knoflook
1/4 theel zwarte peper
225 gr bloem
2 eieren
1/4 theel zout
1 lenteui
1 rode lombok
1 eetl olie
 
bereiding:
Hak de lenteui, de knoflook en de lombok fijn. Snijd de vis in dunne plakken en besprenkel deze met de theel zout, de knoflook en de peper en meng het voorzichtig. Bestrooi de vis volledig met de bloem. klop de eieren op met het zout en meng dan de lenteui en de lombok erdoor.
Verhit in een pan de olie. Haal de vis door het eiermengsel en bak het daarna bruin en gaar. serveer de vis met de dipsaus.
 
dipsaus:
meng 2 eetl sojasaus met 2 eetl azijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264854