Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gochujang Saewu Gui - pittig geroosterde sate van garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gochujang Saewu Gui
pittig geroosterde sate van garnalen

Ingrediënten:
500 gr grote garnalen (jumbo/tijger)
1 theel zout
1 theel peper
sate stokjes, geweekt

Marinade:
2 eetl olie
3 teentjes knoflook, gehakt
1/2 limoen, sap
2 eetl gochujang
1 eetl palmsuiker/honing

Bereiding:
Maak de garnalen schoon en pel deze maar laat de staart zitten. Rijg 3 tot 4 garnalen aan een stokje en strooi het zout en de peper erover.
Meng de ingrediënten voor de marina goed door elkaar en meng dit met de stokjes en laat dit 45 minuten intrekken.
Rooster daarna de sate boven een houtskoolvuurtje voor 4 minuten en besprenkel het regelmatig met de marinade.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 242 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261607