Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gochujang Saewu Gui - pittig geroosterde sate van garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gochujang Saewu Gui
pittig geroosterde sate van garnalen

Ingrediënten:
500 gr grote garnalen (jumbo/tijger)
1 theel zout
1 theel peper
sate stokjes, geweekt

Marinade:
2 eetl olie
3 teentjes knoflook, gehakt
1/2 limoen, sap
2 eetl gochujang
1 eetl palmsuiker/honing

Bereiding:
Maak de garnalen schoon en pel deze maar laat de staart zitten. Rijg 3 tot 4 garnalen aan een stokje en strooi het zout en de peper erover.
Meng de ingrediënten voor de marina goed door elkaar en meng dit met de stokjes en laat dit 45 minuten intrekken.
Rooster daarna de sate boven een houtskoolvuurtje voor 4 minuten en besprenkel het regelmatig met de marinade.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184451