Recente Reacties

Gochujang Saewu Gui
pittig geroosterde sate van garnalen

Ingrediënten:
500 gr grote garnalen (jumbo/tijger)
1 theel zout
1 theel peper
sate stokjes, geweekt

Marinade:
2 eetl olie
3 teentjes knoflook, gehakt
1/2 limoen, sap
2 eetl gochujang
1 eetl palmsuiker/honing

Bereiding:
Maak de garnalen schoon en pel deze maar laat de staart zitten. Rijg 3 tot 4 garnalen aan een stokje en strooi het zout en de peper erover.
Meng de ingrediënten voor de marina goed door elkaar en meng dit met de stokjes en laat dit 45 minuten intrekken.
Rooster daarna de sate boven een houtskoolvuurtje voor 4 minuten en besprenkel het regelmatig met de marinade.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42592774