Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Gochujang Saewu Gui - pittig geroosterde sate van garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gochujang Saewu Gui
pittig geroosterde sate van garnalen

Ingrediënten:
500 gr grote garnalen (jumbo/tijger)
1 theel zout
1 theel peper
sate stokjes, geweekt

Marinade:
2 eetl olie
3 teentjes knoflook, gehakt
1/2 limoen, sap
2 eetl gochujang
1 eetl palmsuiker/honing

Bereiding:
Maak de garnalen schoon en pel deze maar laat de staart zitten. Rijg 3 tot 4 garnalen aan een stokje en strooi het zout en de peper erover.
Meng de ingrediënten voor de marina goed door elkaar en meng dit met de stokjes en laat dit 45 minuten intrekken.
Rooster daarna de sate boven een houtskoolvuurtje voor 4 minuten en besprenkel het regelmatig met de marinade.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 176 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920438