Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Gochujang Saewu Gui - sate van pittige garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gochujang Saewu Gui 
sate van pittige garnalen

Ingrediënten:
500 gr grote garnalen, schoongemaakt
2 eetl olie
5 teentes knoflook
1/2 citroen, sap
2 eetl Gochujang (rode peper pasta)
1/4 theel zout
sate stokjes
 
garnering:
takjes bieslook of lente-uitje, fijngesneden
 
Bereiding:
Hak de knoflook fijn en meng dit met de olie, het citroensap, de gochujang en het zout tot een marinade. Rijg de garnalen aan spiesjes en wrijf deze in met de marinade en laat dit tenminste 30 minuten intrekken.
Rooster vervolgens de garnalen boven een houtskoolvuurtje langzaam in 6 minuten gaar en besprenkel de garnalen tijdens het roosteren regelmatig met de marinade. Strooi de bieslook/lenteui erover en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275735