banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Hongeojjim
gestoomde rog met saus

Ingrediënten:
1 rog vleugel (450-500 gr)
zout

ingrediënten saus:
1 lente-ui
4 teentjes knoflook
1/4 theel jahe
2 eetl soja saus
1 eetl rijstwijn/mirin
1 eetl citroensap
1 eetl oligodang
1/2 theel gochugaru
1/2 eetl sesamolie
1/4 theel sesamzaad
1/4 theel peper

garnering:
1 bosuitje

Bereiding 1:
Maak de vis schoon en besprenkel het met wat zout. Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar. Snijd de bos-ui in dunne reepjes.
Stoom vervolgens de vis voor 9 minuten en schep dan de saus erover en stoom voor 3 minuten. De vis is gaar als het vlees makkelijk loslaat. Garneer het met de bosui en serveer.

Bereiding 2:
Maak de vis schoon en besprenkel het met wat zout. Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar. Snijd de bos-ui in dunne reepjes.
Verhit een overn op 230 gr. Neem een aantal vellen bakpapier. Leg de vis op het bakpapier en vouw het goed dicht.Bak dan de vis voor 9 minuten. Open het pakketje en schep de saus erover. Bak het daarna nog verder voor 3 minuten. Garneer het met de bosui en serveer.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36667587