zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sambal Cocol - pittig maar zoete saus voor pangsit
- Ayam Masak Kemirie - pittige kip met kemirie
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Gulai Gandang - gekruid en gestoofd rundvlees
- Ayam Bumbu Rujak - Kip in roedjakkruiden
- Gurami Cabe Hijau - Gebakken ikan gurami met groene lomboks
- Ayam Taliwang - kip in een rode pittige saus
- Yangbaechu Kimchi 양배추 - kimchi van groene kool
- Gohu-gohu - Groenten met geraspte kokos
- Sayur Lodeh 2 - Sajoer lodeh
Hongeojjim - gestoomde rog met saus


Hongeojjim
gestoomde rog met saus
Ingrediënten:
1 rog vleugel (450-500 gr)
zout
ingrediënten saus:
1 lente-ui
4 teentjes knoflook
1/4 theel jahe
2 eetl soja saus
1 eetl rijstwijn/mirin
1 eetl citroensap
1 eetl oligodang
1/2 theel gochugaru
1/2 eetl sesamolie
1/4 theel sesamzaad
1/4 theel peper
garnering:
1 bosuitje
Bereiding 1:
Maak de vis schoon en besprenkel het met wat zout. Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar. Snijd de bos-ui in dunne reepjes.
Stoom vervolgens de vis voor 9 minuten en schep dan de saus erover en stoom voor 3 minuten. De vis is gaar als het vlees makkelijk loslaat. Garneer het met de bosui en serveer.
Bereiding 2:
Maak de vis schoon en besprenkel het met wat zout. Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar. Snijd de bos-ui in dunne reepjes.
Verhit een overn op 230 gr. Neem een aantal vellen bakpapier. Leg de vis op het bakpapier en vouw het goed dicht.Bak dan de vis voor 9 minuten. Open het pakketje en schep de saus erover. Bak het daarna nog verder voor 3 minuten. Garneer het met de bosui en serveer.
gestoomde rog met saus
Ingrediënten:
1 rog vleugel (450-500 gr)
zout
ingrediënten saus:
1 lente-ui
4 teentjes knoflook
1/4 theel jahe
2 eetl soja saus
1 eetl rijstwijn/mirin
1 eetl citroensap
1 eetl oligodang
1/2 theel gochugaru
1/2 eetl sesamolie
1/4 theel sesamzaad
1/4 theel peper
garnering:
1 bosuitje
Bereiding 1:
Maak de vis schoon en besprenkel het met wat zout. Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar. Snijd de bos-ui in dunne reepjes.
Stoom vervolgens de vis voor 9 minuten en schep dan de saus erover en stoom voor 3 minuten. De vis is gaar als het vlees makkelijk loslaat. Garneer het met de bosui en serveer.
Bereiding 2:
Maak de vis schoon en besprenkel het met wat zout. Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar. Snijd de bos-ui in dunne reepjes.
Verhit een overn op 230 gr. Neem een aantal vellen bakpapier. Leg de vis op het bakpapier en vouw het goed dicht.Bak dan de vis voor 9 minuten. Open het pakketje en schep de saus erover. Bak het daarna nog verder voor 3 minuten. Garneer het met de bosui en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.