banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Hongeojjim - gestoomde rog met saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Hongeojjim
gestoomde rog met saus

Ingrediënten:
1 rog vleugel (450-500 gr)
zout

ingrediënten saus:
1 lente-ui
4 teentjes knoflook
1/4 theel jahe
2 eetl soja saus
1 eetl rijstwijn/mirin
1 eetl citroensap
1 eetl oligodang
1/2 theel gochugaru
1/2 eetl sesamolie
1/4 theel sesamzaad
1/4 theel peper

garnering:
1 bosuitje

Bereiding 1:
Maak de vis schoon en besprenkel het met wat zout. Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar. Snijd de bos-ui in dunne reepjes.
Stoom vervolgens de vis voor 9 minuten en schep dan de saus erover en stoom voor 3 minuten. De vis is gaar als het vlees makkelijk loslaat. Garneer het met de bosui en serveer.

Bereiding 2:
Maak de vis schoon en besprenkel het met wat zout. Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar. Snijd de bos-ui in dunne reepjes.
Verhit een overn op 230 gr. Neem een aantal vellen bakpapier. Leg de vis op het bakpapier en vouw het goed dicht.Bak dan de vis voor 9 minuten. Open het pakketje en schep de saus erover. Bak het daarna nog verder voor 3 minuten. Garneer het met de bosui en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39340017