Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Honghap Jjim - pittige mosselen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Honghap Jjim
pittige mosselen

Ingrediënten:
1000 gr mosselen
1 theel doenjang
1 theel kochu chang
1 teentje knoflook
1 cm jahe
1 theel vissaus
1 eetl palmsuiker
1/2 theel sesam olie
3 eetl water
4 perilla bladeren
2 lenteuitjes
1 theel sesamzaad
1/2 rode lombok
 
bereiding:
Was de mosselen goed en verwijder de kapotte mosselen. Rasp de jahe en hak de knoflook fijn. Snijd de lenteuitjes in dunne ringetjes en de lombok in dunne reepjes.
Meng de doenjang, de kochu chang, de knoflook, de jahe, de vissaus, de palmsuiker, de olie en het water en roer dit tot een saus. Schep de suas in een mosselpan en leg de mosselen erboven op. Breng het geheel aan de kook en kook dit voor 5 minuten. Dan de perilla en 2/3 van de lentui toevoegen en goed omscheppen en nog 5 minuten zachtjes koken.
Schep de inhoud op een bord/schaal en garneer het met de sesamzaad, de lombok en de rest van de lenteuitjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261840