Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Honghap Jjim - pittige mosselen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Honghap Jjim
pittige mosselen

Ingrediënten:
1000 gr mosselen
1 theel doenjang
1 theel kochu chang
1 teentje knoflook
1 cm jahe
1 theel vissaus
1 eetl palmsuiker
1/2 theel sesam olie
3 eetl water
4 perilla bladeren
2 lenteuitjes
1 theel sesamzaad
1/2 rode lombok
 
bereiding:
Was de mosselen goed en verwijder de kapotte mosselen. Rasp de jahe en hak de knoflook fijn. Snijd de lenteuitjes in dunne ringetjes en de lombok in dunne reepjes.
Meng de doenjang, de kochu chang, de knoflook, de jahe, de vissaus, de palmsuiker, de olie en het water en roer dit tot een saus. Schep de suas in een mosselpan en leg de mosselen erboven op. Breng het geheel aan de kook en kook dit voor 5 minuten. Dan de perilla en 2/3 van de lentui toevoegen en goed omscheppen en nog 5 minuten zachtjes koken.
Schep de inhoud op een bord/schaal en garneer het met de sesamzaad, de lombok en de rest van de lenteuitjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 194 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182117