logo

Recente Reacties

Honghap Jjim
pittige mosselen

Ingrediënten:
1000 gr mosselen
1 theel doenjang
1 theel kochu chang
1 teentje knoflook
1 cm jahe
1 theel vissaus
1 eetl palmsuiker
1/2 theel sesam olie
3 eetl water
4 perilla bladeren
2 lenteuitjes
1 theel sesamzaad
1/2 rode lombok
 
bereiding:
Was de mosselen goed en verwijder de kapotte mosselen. Rasp de jahe en hak de knoflook fijn. Snijd de lenteuitjes in dunne ringetjes en de lombok in dunne reepjes.
Meng de doenjang, de kochu chang, de knoflook, de jahe, de vissaus, de palmsuiker, de olie en het water en roer dit tot een saus. Schep de suas in een mosselpan en leg de mosselen erboven op. Breng het geheel aan de kook en kook dit voor 5 minuten. Dan de perilla en 2/3 van de lentui toevoegen en goed omscheppen en nog 5 minuten zachtjes koken.
Schep de inhoud op een bord/schaal en garneer het met de sesamzaad, de lombok en de rest van de lenteuitjes.

Add comment

Submit

who is online

We have 278 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986960