banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Honghap Jjim - pittige mosselen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Honghap Jjim
pittige mosselen

Ingrediënten:
1000 gr mosselen
1 theel doenjang
1 theel kochu chang
1 teentje knoflook
1 cm jahe
1 theel vissaus
1 eetl palmsuiker
1/2 theel sesam olie
3 eetl water
4 perilla bladeren
2 lenteuitjes
1 theel sesamzaad
1/2 rode lombok
 
bereiding:
Was de mosselen goed en verwijder de kapotte mosselen. Rasp de jahe en hak de knoflook fijn. Snijd de lenteuitjes in dunne ringetjes en de lombok in dunne reepjes.
Meng de doenjang, de kochu chang, de knoflook, de jahe, de vissaus, de palmsuiker, de olie en het water en roer dit tot een saus. Schep de suas in een mosselpan en leg de mosselen erboven op. Breng het geheel aan de kook en kook dit voor 5 minuten. Dan de perilla en 2/3 van de lentui toevoegen en goed omscheppen en nog 5 minuten zachtjes koken.
Schep de inhoud op een bord/schaal en garneer het met de sesamzaad, de lombok en de rest van de lenteuitjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40324639