zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Ma Hur - gevulde sinaasappel
- Krengsengan Sandung Lamur - gekruid gestoofd rundvlees
- Perkedel Daging Kentang - Aardappelkoekjes met rundvlees
- Cager telur - gefrituurde eieren
- Bihun Goreng Ayam - gebakken mihoen/mihun met kip
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Pepes Tahu Jamur - Gestoomd tahu met paddenstoelen
- Gaeng Ped Gai - gekruide kip
- Pak Boong Fai Daeng - geroekbakte water spinazie (kangkung)
- Empal pedis - droogggebakken vlees
Janguhgui 장어구이 - geroosterde paling


Janguhgui 장어구이
geroosterde paling
Ingrediënten:
1 schoongmaakte paling
2 theel gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl kecap
1 bosui, gehakt
7 teentjes knoflook, gehakt
1 eetl bieslook, gehakt
1 eetl sesam zout
1 eetl gember sap
1 eetl rijstwijn
1 theel
1 theel sesamolie
3 theel palmsuiker
sate prikkers
Bereiding:
Snijd de paling in stukken. Verhit een pan en voeg alle ingrediënten to behalve de paling en laat de gevormde saus indikken. Bestrijk de paling met deze saus. Rijg de stukjes paling aan de prikkers en rooster deze langzaam gaar. Bedruip de paling regelmatig met de saus.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.