Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Janguhgui 장어구이 - geroosterde paling

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Janguhgui 장어구이
geroosterde paling

Ingrediënten:
1 schoongmaakte paling
2 theel gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl kecap
1 bosui, gehakt
7 teentjes knoflook, gehakt
1 eetl bieslook, gehakt
1 eetl sesam zout
1 eetl gember sap
1 eetl rijstwijn
1 theel 
1 theel sesamolie
3 theel palmsuiker
sate prikkers
 
Bereiding:
Snijd de paling in stukken. Verhit een pan en voeg alle ingrediënten to behalve de paling en laat de gevormde saus indikken. Bestrijk de paling met deze saus. Rijg de stukjes paling aan de prikkers en rooster deze langzaam gaar. Bedruip de paling regelmatig met de saus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 248 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261607