logo

Recente Reacties

Janguhgui 장어구이
geroosterde paling

Ingrediënten:
1 schoongmaakte paling
2 theel gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl kecap
1 bosui, gehakt
7 teentjes knoflook, gehakt
1 eetl bieslook, gehakt
1 eetl sesam zout
1 eetl gember sap
1 eetl rijstwijn
1 theel 
1 theel sesamolie
3 theel palmsuiker
sate prikkers
 
Bereiding:
Snijd de paling in stukken. Verhit een pan en voeg alle ingrediënten to behalve de paling en laat de gevormde saus indikken. Bestrijk de paling met deze saus. Rijg de stukjes paling aan de prikkers en rooster deze langzaam gaar. Bedruip de paling regelmatig met de saus.

Add comment

Submit

who is online

We have 49 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986506