Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Tahu Kemul Kemangi - gekruide tahu in een jasje
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Tahu Kemul Kemangi
gekruide gecoate tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel ketumbar
100 ml water
olie
 
Bumbu Lengkap:
ingrediënten coating:
150 gr bloem
25 gr rijstmeel
250 ml water
1/2 theel kunyit
1/2 theel ketumbar
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
2 stengels bieslook
10 gr kemangi
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in 8 plakken en marineer deze voor tenminst 20 minuten met het zout, de peper, de ketumbar en het water. Snijd de bieslook in stukjes en hak de kemangi grof. Meng de ingrediënten voor de coating tot een glad beslag.
Verhit in een pan voldoende olie. Wentel de tahu door het beslag en bak deze gaar, droog en goudbruin.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812457