logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Sawi Udang
paksoy met garnalen en laksa
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr garnalen
4 sjalotten
zout naar smaak
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 paksoy
1 theel palmsuiker
25 gr laksa/so-oen
150 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de lomboks en de knoflook fijn. Snijd de paksoy in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak dit nog 1 minuut. Dan het water toevoegen samen met het zout, de suiker en de laksa en laat dit zachtjes 2 minuten sudderen. Dan de paksoy toevoegen en zachtjes voor een paar minuten laten stoven.

Add comment

Submit

who is online

We have 43 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176069