banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Brokoli Tumis Udang - roerbak van broccoli met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Brokoli Tumis Udang
roerbak van broccoli met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr broccoli
150 gr garnalen
1 theel limoen, sap
2 eetl boter
1/2 ui
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 theel worchester saus
2 theel vissaus
1 theel kecap asin
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
150 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks in dunne reepjes, de ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Maak de garnale schoon maar laat de staart zitten. Wrijf de garnalen in met het limoensap. Snijd de broccoli in roosjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen.
Dan de worchester saus, de kecap, de peper, de vissaus, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg dan de broccoli en het water toe en kook het geheel gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570017