Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 15 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Brokoli Tumis Udang - roerbak van broccoli met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Brokoli Tumis Udang
roerbak van broccoli met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr broccoli
150 gr garnalen
1 theel limoen, sap
2 eetl boter
1/2 ui
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 theel worchester saus
2 theel vissaus
1 theel kecap asin
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
150 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks in dunne reepjes, de ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Maak de garnale schoon maar laat de staart zitten. Wrijf de garnalen in met het limoensap. Snijd de broccoli in roosjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen.
Dan de worchester saus, de kecap, de peper, de vissaus, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg dan de broccoli en het water toe en kook het geheel gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41443168