roerbak van broccoli met garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr broccoli
150 gr garnalen
1 theel limoen, sap
2 eetl boter
1/2 ui
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 theel worchester saus
2 theel vissaus
1 theel kecap asin
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks in dunne reepjes, de ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Maak de garnale schoon maar laat de staart zitten. Wrijf de garnalen in met het limoensap. Snijd de broccoli in roosjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen.
Dan de worchester saus, de kecap, de peper, de vissaus, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg dan de broccoli en het water toe en kook het geheel gaar. Serveer.