banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Brokoli Tumis Udang - roerbak van broccoli met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Brokoli Tumis Udang
roerbak van broccoli met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr broccoli
150 gr garnalen
1 theel limoen, sap
2 eetl boter
1/2 ui
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 theel worchester saus
2 theel vissaus
1 theel kecap asin
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
150 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks in dunne reepjes, de ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Maak de garnale schoon maar laat de staart zitten. Wrijf de garnalen in met het limoensap. Snijd de broccoli in roosjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen.
Dan de worchester saus, de kecap, de peper, de vissaus, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg dan de broccoli en het water toe en kook het geheel gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39817959