Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal Bawang Jambal - sambal van ui en vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Bawang Jambal
sambal van ui en vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr ikan jambal (gebakken gezouten vis)
2 eetl sesam zaad
4 teentjes knoflook
13 sjalotjes
9 rode lomboks
5 rode rawits
2 theel trassi
1 eetl zout
3 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de jambal fijn. Rooster de sesamzaad en pureer het. Wrijf of maal de knoflook, de trassi, de lomboks en de rawits fijn tot een pasta en meng hierdoor de sesam. Hak de sjalotjes fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes voor 5 minuten. Voeg dan de chili pasta en het zout toe en bak deze zacht totdat het vocht is verdampt. Dan de jambal er door mengen en bak deze voor een paar minuten mee.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065622