Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Sambal Bawang Jambal - sambal van ui en vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Bawang Jambal
sambal van ui en vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr ikan jambal (gebakken gezouten vis)
2 eetl sesam zaad
4 teentjes knoflook
13 sjalotjes
9 rode lomboks
5 rode rawits
2 theel trassi
1 eetl zout
3 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de jambal fijn. Rooster de sesamzaad en pureer het. Wrijf of maal de knoflook, de trassi, de lomboks en de rawits fijn tot een pasta en meng hierdoor de sesam. Hak de sjalotjes fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes voor 5 minuten. Voeg dan de chili pasta en het zout toe en bak deze zacht totdat het vocht is verdampt. Dan de jambal er door mengen en bak deze voor een paar minuten mee.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 344 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42437113