1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal belut jeruk limau
sambal van kleine paling/aaltjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kleine palingen/moerasaaltje 
2 teentjes knoflook
20 rode rawits
7 rode lombok
2 theel zout
1/4 theel palmsuiker
1000 ml water
1 eetl limoensap
3 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Week eerst de paling in het water met 1 1/2 theel zout voor 1 uur. Verhit in een pan de olie en bak de paling gaar en laat daarna uitlekken. Hak dan de paling fijn. Wrijf of maal de knoflook, de rawits, de lomboks, het zout en de palmsuiker fijn tot een grove pasta. Schep hierdoor de paling en het limoensap.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415924