Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 10 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sambal belut jeruk limau - sambal van kleine paling/aaltjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal belut jeruk limau
sambal van kleine paling/aaltjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kleine palingen/moerasaaltje 
2 teentjes knoflook
20 rode rawits
7 rode lombok
2 theel zout
1/4 theel palmsuiker
1000 ml water
1 eetl limoensap
3 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Week eerst de paling in het water met 1 1/2 theel zout voor 1 uur. Verhit in een pan de olie en bak de paling gaar en laat daarna uitlekken. Hak dan de paling fijn. Wrijf of maal de knoflook, de rawits, de lomboks, het zout en de palmsuiker fijn tot een grove pasta. Schep hierdoor de paling en het limoensap.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41420281