Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal Bengkwang - sambal van jicame of waterkastanjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Bengkwang
sambal van jicame of waterkastanjes

Bahan-bahan:
ingrediënts:
1 kleine bengkwang (jicame / yam bean) of 12 waterkastanjes
3 rode rawits
3 teentjes knoflook
1/2 theel trasi bakar
1/2 theel zout
2 eetl limoensap

Taburan:
garnering:
2 takjes kemangi

Cara membuat:
bereiding:
snijd de bengkwang fijn. Onpit de rawits en snijd deze fijn. Wrijf of maal de helft van de rawits, de knoflook, het zout en het limoensap fijn tot een pasta. Meng dit met de bengkwang en de rawits. Hak de kemangi fijn en bestrooi dit over de sambal en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 198 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036759