logo

Recente Reacties

Sambal Bengkwang
sambal van jicame of waterkastanjes

Bahan-bahan:
ingrediënts:
1 kleine bengkwang (jicame / yam bean) of 12 waterkastanjes
3 rode rawits
3 teentjes knoflook
1/2 theel trasi bakar
1/2 theel zout
2 eetl limoensap

Taburan:
garnering:
2 takjes kemangi

Cara membuat:
bereiding:
snijd de bengkwang fijn. Onpit de rawits en snijd deze fijn. Wrijf of maal de helft van de rawits, de knoflook, het zout en het limoensap fijn tot een pasta. Meng dit met de bengkwang en de rawits. Hak de kemangi fijn en bestrooi dit over de sambal en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 2934 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 45254636