logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sambal Bengkwang
sambal van jicame of waterkastanjes

Bahan-bahan:
ingrediënts:
1 kleine bengkwang (jicame / yam bean) of 12 waterkastanjes
3 rode rawits
3 teentjes knoflook
1/2 theel trasi bakar
1/2 theel zout
2 eetl limoensap

Taburan:
garnering:
2 takjes kemangi

Cara membuat:
bereiding:
snijd de bengkwang fijn. Onpit de rawits en snijd deze fijn. Wrijf of maal de helft van de rawits, de knoflook, het zout en het limoensap fijn tot een pasta. Meng dit met de bengkwang en de rawits. Hak de kemangi fijn en bestrooi dit over de sambal en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 158 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44397757