Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Sambal Bengkwang - sambal van jicame of waterkastanjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Bengkwang
sambal van jicame of waterkastanjes

Bahan-bahan:
ingrediënts:
1 kleine bengkwang (jicame / yam bean) of 12 waterkastanjes
3 rode rawits
3 teentjes knoflook
1/2 theel trasi bakar
1/2 theel zout
2 eetl limoensap

Taburan:
garnering:
2 takjes kemangi

Cara membuat:
bereiding:
snijd de bengkwang fijn. Onpit de rawits en snijd deze fijn. Wrijf of maal de helft van de rawits, de knoflook, het zout en het limoensap fijn tot een pasta. Meng dit met de bengkwang en de rawits. Hak de kemangi fijn en bestrooi dit over de sambal en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41932565