Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sambal Bengkwang - sambal van jicame of waterkastanjes
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal Bengkwang
sambal van jicame of waterkastanjes

Bahan-bahan:
ingrediënts:
1 kleine bengkwang (jicame / yam bean) of 12 waterkastanjes
3 rode rawits
3 teentjes knoflook
1/2 theel trasi bakar
1/2 theel zout
2 eetl limoensap

Taburan:
garnering:
2 takjes kemangi

Cara membuat:
bereiding:
snijd de bengkwang fijn. Onpit de rawits en snijd deze fijn. Wrijf of maal de helft van de rawits, de knoflook, het zout en het limoensap fijn tot een pasta. Meng dit met de bengkwang en de rawits. Hak de kemangi fijn en bestrooi dit over de sambal en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914165