1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tum Kerang Belimbing Wuluh
mosselen in frisse zurige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3250 gr mosselen, zonder schaal
5 belimbing wuluh (stervrucht)
3 salam blaadjes
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
8 bananen blad
biteng

Haluskan:
bumbu;
1 theel trassi
1 cm laos
1 sereh/citroengras
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 cm kencur

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de belimbing in dunne plakjes. Meng daarna alle ingrediënten tot een gladde massa.
Verdeel de massa in 8 porties en verpak elke portie in bananenblad en dicht het pakketje met biteng. Stoom daarna de pakketjes in 30 minuten gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407737