1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tum Kerang Belimbing Wuluh
mosselen in frisse zurige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3250 gr mosselen, zonder schaal
5 belimbing wuluh (stervrucht)
3 salam blaadjes
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
8 bananen blad
biteng

Haluskan:
bumbu;
1 theel trassi
1 cm laos
1 sereh/citroengras
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 cm kencur

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de belimbing in dunne plakjes. Meng daarna alle ingrediënten tot een gladde massa.
Verdeel de massa in 8 porties en verpak elke portie in bananenblad en dicht het pakketje met biteng. Stoom daarna de pakketjes in 30 minuten gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35774233