banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tongkol Tinoransak - pittig gestoofde tonijn uit Manado
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tongkol Tinoransak
pittig gestoofde tonijn uit Manado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr tonijn
1/2 theel citroensap
1/2 theel zout
4 sereh/citroengras
2 pandan blad
2 cm kunyit
3 cm jahe
1 theel zout
8 jeruk purut blaadjes
200 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
10 groene rawits
9 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukjes van 3x2x2 cm en marineer deze met het zout en het citroensap voor tenminste 20 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta. Rooster de kunyit en wrijf of maal deze fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh, de pandan, de kunyit en de jahe voor 4 minuten. Voeg dan de tonijn toe en bak deze totdat de kleur verandert. Voeg dan het zout toe en meng goed. Vervolgens het water en de jeruk purut toevoegen en roer totdat het water is geabsorbeerd.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37199898