1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tongkol Suwir Manado
gekruide tonijn uit Manado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr tonijn filet
1 theel limoensap
6 sjalotjes
2 salam blaadjes
2 sereh/citroengras
6 jeruk purut blaadjes
4 groene lomboks
1 tomaat
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Pluk de filet uit elkaar en marineer deze met het limoensap voor 15 minuten. Snijd de lomboks in schuine ringen en de sjalotjes in de plakjes. Snijd de tomaat in tukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes met de bumbu, de salam, de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks en de tomaat toe en meng goed. Dan de vis, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Roer totdat alles gaar is geworden en het vocht vrijwel is verdampt.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992854