banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumeh Ungket Sure - tonijn in pittige zurige saus

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Tumeh Ungket Sure
tonijn in pittige zurige saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr tonijn
8 rode uien
5 groene lomboks
2 eetl limoensap
3 salam blaadjes
2 ster vruchten (belimbing wuluh)
2 eetl zout
800 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
1 theel ketumbar
1 theel anijs
1 theel peper
5 rode lomboks
20 stuks sunti
4 teentjes knoflook
2 cm kunyit
2 cm jahe
5 rode rawits

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tonijn in stukken en bestrooi deze met het zout en limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Snijd de uien fijn, de lomboks in
stukken en de stervruchten in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een wok de olie en fruit de uien, de groene lomboks en de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de vis, de salam en het water toe en
laats dit zachtjes totdat de vis bijna gaar is. Dan de belimbing toevoegen en het geheel nog even zachtjes laten sudderen, serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668975