Liang Ban Lu-Sun
Asperges uit Shandong
Ingrediënten:
750 gr groene asperges
1 eetl kecap manis
1 theel sesam olie
1/3 theel chili olie
1/2 theel sesam zaad
water
bereiding:
Kook de asperges in het water beetgaar en koel deze snel af. Laat uitlekken. Halveer de asperges om schijd deze in 5 cm lange stukken. Verhit een pan en rooster het sesamzaad goudbruin. Meng de kecap, de sesamolie en de chilie olie goed door elkaar. Schep dit door de asperges en bestrooi het met sesamzaad.
Laatst gelezen
- Sambal Goreng Remploh Ayam - hete kippenmaagjes
- Sambal goreng terong - sambal goreng van aubergine
- Assinan Sapudi - komkommer-tauge salade
- Nasi liwet - rijst is kokosmelk gekookt
- Ayam Panggang Kei - geroosterde kip
- Rujak Kangkung - roedjak van spinazie
- Telor santen - Eieren in kokossaus
- Tumis kacang panjang dan putren - gebakken en gestoofde kouseband met mais
- Winko Durian - duriancake
- Geplak - cakejes van rijst, kokos en suiker
Recente reacties

1 days ago Ayam Ungkep Jeruk - frisse gestoofde kip
Ziet er lekker uit

20 days ago Asem Terong - aubergine in zachte zurige saus
erg lekker op deze wijze

1 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.

1 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten

1 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?

1 months ago
Was erg lekker bedankt!

2 months ago
moet daar niet iets van nats bij

4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen


6 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie

7 months ago
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe
@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
meest gelezen
- Rendang - rendang van rundvlees
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Nasi Goreng - Gebakken rijst
- Babi ketjap
- Sayur Lodeh 3 - eenvoudige Sajoer lodeh
- Sambal goreng telor - Sambal goreng ei
- Pepesan Ikan Kembung - pepesan van makreel
- Bami goreng - gebakken mie
- Spekkoek - Indische in laagjes gebakken cake
- Sponscake - luchtige cake
Liang Ban Lu-Sun - Asperges uit Shandong

Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.