1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Liang Ban Lu-Sun
Asperges uit Shandong


Ingrediënten:
750 gr groene asperges
1 eetl kecap manis
1 theel sesam olie
1/3 theel chili olie
1/2 theel sesam zaad
water

bereiding:
Kook de asperges in het water beetgaar en koel deze snel af. Laat uitlekken. Halveer de asperges om schijd deze in 5 cm lange stukken. Verhit een pan en rooster het sesamzaad goudbruin. Meng de kecap, de sesamolie en de chilie olie goed door elkaar. Schep dit door de asperges en bestrooi het met sesamzaad.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35012778