Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal Berambang - sambal met sjalotjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Sambal Berambang
sambal met sjalotjes


Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 sjalotjes
15 lomboks en rawits (ontpit)
3 eetl palmsuiker
2 theel trassi
1 theel zout
5 eetl asamwater (2 eetl asam/tamarind + 6 eetl water)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de sjalotjes en de lomboks/rawits fijn tot een pasta. Verhit in een pan het asamwater samen met alle ingrediënten en breng aan de kook. Daarna 5 minuten zachtjes laten sudderen. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 349 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065438