logo

Recente Reacties

Bestik Lulur
rundvlees in zoete kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ossenhaas
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel azijn
3 sjalotjes
1 eetl boter
4 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
750 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakken en de sjalotjes fijn. Meng het vlees met het zout, de peper en de azijn.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de kecap, het zout, de peper en het water toe, meng goed en breng aan de kook. Dan het vlees toevoegen en meng. Kook het geheel zachtjes verder totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.

Add comment

Submit

who is online

We have 163 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986808