Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Bestik Lulur - rundvlees in zoete kecap saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bestik Lulur
rundvlees in zoete kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ossenhaas
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel azijn
3 sjalotjes
1 eetl boter
4 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
750 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakken en de sjalotjes fijn. Meng het vlees met het zout, de peper en de azijn.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de kecap, het zout, de peper en het water toe, meng goed en breng aan de kook. Dan het vlees toevoegen en meng. Kook het geheel zachtjes verder totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233582