banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Bestik Lulur - rundvlees in zoete kecap saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bestik Lulur
rundvlees in zoete kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ossenhaas
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel azijn
3 sjalotjes
1 eetl boter
4 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
750 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakken en de sjalotjes fijn. Meng het vlees met het zout, de peper en de azijn.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de kecap, het zout, de peper en het water toe, meng goed en breng aan de kook. Dan het vlees toevoegen en meng. Kook het geheel zachtjes verder totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40593995