Bestik Lulur
rundvlees in zoete kecap saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ossenhaas
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel azijn
3 sjalotjes
1 eetl boter
4 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
750 ml water
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakken en de sjalotjes fijn. Meng het vlees met het zout, de peper en de azijn.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de kecap, het zout, de peper en het water toe, meng goed en breng aan de kook. Dan het vlees toevoegen en meng. Kook het geheel zachtjes verder totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.
Zoeken
Laatst gelezen
- Daging Malakka - rundvlees met pinda's
- Kaeng neua penang - curry met rundvlees
- Dadar boemboe - pittige omelet
- Dwaeji Bulgogi - pittig gemarineerd gebakken varkensvlees
- Udang bumbu bali - pittig gebakken garnalen uit Bali
- Tumis Sawi Kembang Tahu - gebakken groente met tahu
- Sayur Daun Singkong - Sajoer van cassaveblad
- Paag Tom Gathi - in kokosmelk gekookte groente
- Khow Paad Sapparod 3
- Ayam Setan - duivelse kip
Recente Reacties
Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoJa en nee Ons recept is een oud en authentiek recept, maar er zijn modernere versies te vindenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoHeerlijk gerecht, maar dit recept is incompleet. Essentiële ingredienten die ontbreken 20 g koriander ...Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoJa, maar dat is het Kai gewordenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoKan het ook met kippen blokjesBalado Telur Cabai Hijau - eieren in groene peper saus
1 month agowerkelijk erg lekker, ga ik vaker maken, heerlijk!!!