banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Bergedel Daging - gehaktballetjes met brood in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bergedel Daging
gehaktballetjes met brood in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundergehakt
1 snee brood geweekt in 50 ml water
1 ei, geklopt
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
olie

Bumbu Saus:
ingrediënten saus:
2 sjalotjes
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
250 ml water
1 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Meng het gehakt met het brood, het ei, het zout, de peper en de nootmuskaat en kneed dit tot een homogeen mengsel. Vorm van het mengsel kleine platte balletjes. Verhit in een pan voldoende olie en bak de balletjes bruin. Zet apart.
Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de kecap, het water, het zout, de peper en de nootmuskaat toe. Meng goed en breng aan de kook. Dan de balletjes toevoegen en kook het geheel verder zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686583