zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sambal Cocol - pittig maar zoete saus voor pangsit
- Ayam Masak Kemirie - pittige kip met kemirie
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Gulai Gandang - gekruid en gestoofd rundvlees
- Ayam Bumbu Rujak - Kip in roedjakkruiden
- Gurami Cabe Hijau - Gebakken ikan gurami met groene lomboks
- Ayam Taliwang - kip in een rode pittige saus
- Yangbaechu Kimchi 양배추 - kimchi van groene kool
- Gohu-gohu - Groenten met geraspte kokos
- Sayur Lodeh 2 - Sajoer lodeh
Bistek Lemusir - gestoofd gekruid rundvlees


Bistek Lemusir
gestoofd gekruid rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr biefstuk/ossenhaas
500 ml water
1/2 theel zwarte peper
1 theel zout
1/2 theel azijn
2 eetl kecap manis
Cara membuat:
bereiding:
Marineer het vlees met de peper, de azijn, het zout en de kecap voor 2 uur.
Verhit een pan en leg het gekruide vlees erin en voeg het water toe. Kook het vlees, afgesloten, op laag vuur gaar. Snijd het vlees daarna in dunne plakjes en serveer.
gestoofd gekruid rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr biefstuk/ossenhaas
500 ml water
1/2 theel zwarte peper
1 theel zout
1/2 theel azijn
2 eetl kecap manis
Cara membuat:
bereiding:
Marineer het vlees met de peper, de azijn, het zout en de kecap voor 2 uur.
Verhit een pan en leg het gekruide vlees erin en voeg het water toe. Kook het vlees, afgesloten, op laag vuur gaar. Snijd het vlees daarna in dunne plakjes en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.