banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Soto Kambing - lamsvleessoep
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Kambing
lamsvleessoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2000 ml water
500 gr. lamsvlees,
1 serehstengel, gekneusd
2 salamblad,
versgemalen peper,
1 theel zout
100 gr. taugé,
200 gr. gare lontong,
1 1/2 eetl olie,
4 eetl selderij, fijngesneden

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 tenen knoflook,
3 cm laos
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en kook dit zachtjes met het water voor 2 uur. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de sereh voor 3 minuten. voeg dit daarna met de salam en het zout en peper bij de bouillon. Laat dit nog 10 minuten zachtjes stoven. Blancheer de taugé kort en snijd de lontong in blokjes.
Verdeel de taugé, de lontong en de selderij over de soepkommen/borden en schep de soep erover.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39967186