1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Kambing
lamsvleessoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2000 ml water
500 gr. lamsvlees,
1 serehstengel, gekneusd
2 salamblad,
versgemalen peper,
1 theel zout
100 gr. taugé,
200 gr. gare lontong,
1 1/2 eetl olie,
4 eetl selderij, fijngesneden

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 tenen knoflook,
3 cm laos
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en kook dit zachtjes met het water voor 2 uur. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de sereh voor 3 minuten. voeg dit daarna met de salam en het zout en peper bij de bouillon. Laat dit nog 10 minuten zachtjes stoven. Blancheer de taugé kort en snijd de lontong in blokjes.
Verdeel de taugé, de lontong en de selderij over de soepkommen/borden en schep de soep erover.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413878