banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Soto Kambing - lamsvleessoep
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Kambing
lamsvleessoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2000 ml water
500 gr. lamsvlees,
1 serehstengel, gekneusd
2 salamblad,
versgemalen peper,
1 theel zout
100 gr. taugé,
200 gr. gare lontong,
1 1/2 eetl olie,
4 eetl selderij, fijngesneden

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 tenen knoflook,
3 cm laos
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en kook dit zachtjes met het water voor 2 uur. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de sereh voor 3 minuten. voeg dit daarna met de salam en het zout en peper bij de bouillon. Laat dit nog 10 minuten zachtjes stoven. Blancheer de taugé kort en snijd de lontong in blokjes.
Verdeel de taugé, de lontong en de selderij over de soepkommen/borden en schep de soep erover.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585463