Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Soto kedu - kruidige vleessoep

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Soto kedu
kruidige vleessoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 ml water
275 gr lamsvlees,
250 gr kool in fijne slierten,
250 gr taugé,
1/4 plak tempeh, in dobbelsteentjes,
1 grote tomaat in stukjes gesneden;

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar,
1 theel laos,
1/2 theel jahe/djahé
1 theel gula jawa
2 salamblaadjes,
peper en zout naar smaak

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en kook dit zachtjes met het water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en voeg dit toe aan de bouillon. Na 30 minuten de tempé toevoegen en de kool, tomaat en de taugé toevoegen als het vlees gaar is, dan nog 2 minuten stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41910907