banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Soto kedu - kruidige vleessoep

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Soto kedu
kruidige vleessoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 ml water
275 gr lamsvlees,
250 gr kool in fijne slierten,
250 gr taugé,
1/4 plak tempeh, in dobbelsteentjes,
1 grote tomaat in stukjes gesneden;

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar,
1 theel laos,
1/2 theel jahe/djahé
1 theel gula jawa
2 salamblaadjes,
peper en zout naar smaak

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en kook dit zachtjes met het water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en voeg dit toe aan de bouillon. Na 30 minuten de tempé toevoegen en de kool, tomaat en de taugé toevoegen als het vlees gaar is, dan nog 2 minuten stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38870447