1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Soto kedu
kruidige vleessoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 ml water
275 gr lamsvlees,
250 gr kool in fijne slierten,
250 gr taugé,
1/4 plak tempeh, in dobbelsteentjes,
1 grote tomaat in stukjes gesneden;

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar,
1 theel laos,
1/2 theel jahe/djahé
1 theel gula jawa
2 salamblaadjes,
peper en zout naar smaak

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en kook dit zachtjes met het water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en voeg dit toe aan de bouillon. Na 30 minuten de tempé toevoegen en de kool, tomaat en de taugé toevoegen als het vlees gaar is, dan nog 2 minuten stoven.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35759927