Gekookte eieren met kecapsaus
Bahan-bahan;
ingrediënten:
6 eieren
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 grote tomaat
3 eetl. olie
6 eetl. ketjap manis
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de eieren hard in water en snijd deze na het pellen doormidden. Snijd de sjalotten, de knoflook en de tomaat in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak dit nog 2 minuten mee. Dan het zout en de ketjap toevoegen en het geheel nog 2 minuten zachtjes laten sudderen. Giet de suas over de eieren.
ingrediënten:
6 eieren
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 grote tomaat
3 eetl. olie
6 eetl. ketjap manis
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de eieren hard in water en snijd deze na het pellen doormidden. Snijd de sjalotten, de knoflook en de tomaat in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak dit nog 2 minuten mee. Dan het zout en de ketjap toevoegen en het geheel nog 2 minuten zachtjes laten sudderen. Giet de suas over de eieren.