Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Telor masak Bandung - gebakken gekookte eieren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Telor masak Bandung
gebakken gekookte eieren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 eieren
2 eetl olie
zout naar smaak
1 theel trassi
2 rode rawits
2 teentjes knoflook
2 uien
1/2 serehstengel
1 eetl ketjap
250 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren hard in water en pel deze daarna. Snijd de uien, de knoflook, de lomboks en de sereh fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie, druk de eieren wat plat en bak deze rondom kort voor 2 minuten en laat deze daarna uitlekken. Fruit vervolgens in dezelfde olie de uien, de knoflook, de trassi en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de sereh, het water, het zout en de ketjap toe. Vervolgens de eieren toevoegen en het geheel laten sudderen totdat het vocht vrijwel is verdampt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 191 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925883