banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Telor masak Bandung - gebakken gekookte eieren
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Telor masak Bandung
gebakken gekookte eieren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 eieren
2 eetl olie
zout naar smaak
1 theel trassi
2 rode rawits
2 teentjes knoflook
2 uien
1/2 serehstengel
1 eetl ketjap
250 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren hard in water en pel deze daarna. Snijd de uien, de knoflook, de lomboks en de sereh fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie, druk de eieren wat plat en bak deze rondom kort voor 2 minuten en laat deze daarna uitlekken. Fruit vervolgens in dezelfde olie de uien, de knoflook, de trassi en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de sereh, het water, het zout en de ketjap toe. Vervolgens de eieren toevoegen en het geheel laten sudderen totdat het vocht vrijwel is verdampt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 201 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565208