banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Telor Masak Bali - Balinese eieren
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Telor Masak Bali
Balinese eieren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 eieren
2 uien
1 teentje knoflook
1/2 theel trassi
1 eetl ketjap manis
2 rode lomboks
zout naar smaak
1 salam blad
1 eetl azijn
300 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren hard in water en pel deze daarna. Snijd de uien, de knoflook en de lomboks fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de eieren rondom kort voor 2 minuten en laat deze daarna uitlekken. Fruit vervolgens in dezelfde olie de uien, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de azijn, het water, het zout en de ketjap toe. Vervolgens de eieren toevoegen en het geheel laten sudderen totdat het vocht vrijwel is verdampt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39985638