logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Telor Madoera
madurese eieren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren, hardgekookt
100 ml. kippenbouillon (zie recept)
1 salamblaadje
1/2 eetl. petis oedang
2 eetl. olie

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
2 tenen knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
2 cm laos

Taburan:
garnering
2 eetl. bawang goreng (gebakken uitjes)

Cara membuat:
Bereiding:
Pel de eieren. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe met de salam voor 3 minuten. Dan de bouillon toevoegen met de eieren en dit nog 10 minuten zachtjes stoven. Roer dan de petis erdoor en laat het nog 1 minuut stoven. Bestrooi het met de bawang goreng

Add comment

Submit

who is online

We have 122 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176042