zoeken
Recente reacties

1 days ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Manisan mangga pedis - stukjes mango
- Lin Ngau Chow Ngau Yook - gebakken rundvlees met lotus
- Tumis Tauge Lombok
- Krengsengan Daging Sapi - rundvlees in een petis saus
- Tumis Jamur Merang Cabe Ijo - gebakken champignons met groene pepers
- Semur Daging Dengan Kentang 2
- Nasi Gurih Kraton - Gestoomde rijst met santen
- Tempe Penyet - Gebakken tempé met pittige tomaten salsa
- Ikan Pari Asam Pedas - gestoofde vis in een pittige lichtzurige saus
- Sichuan Wontons Chiliolie - 红油抄手 - wontons gevuld met vlees in chiliolie
Telor Ikan Goreng Garem Asem


Telor Ikan Goreng Garem Asem
Bahan-bahan:
ingrediënten:
325 gr. viskuit
1/2 theel. zout
1 theel. asem
200 ml olie
Cara membuat:
Bereiding:
Was de kuit met koud water en laat de kuit uitlekken. Meng de asem door het zout en wentel voorzichtig de kuit hierdoor en laat het minimaal 45 minuten marineren. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kuit rondom bruin.
ingrediënten:
325 gr. viskuit
1/2 theel. zout
1 theel. asem
200 ml olie
Cara membuat:
Bereiding:
Was de kuit met koud water en laat de kuit uitlekken. Meng de asem door het zout en wentel voorzichtig de kuit hierdoor en laat het minimaal 45 minuten marineren. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kuit rondom bruin.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.