ei in kerriesaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 hardgekookte eieren
2 sjalotten
1 eetl kerrie jawa
500 ml kippenbouillon (zie recept)
4 eetl maizena
225 mk kokosmelk
zout naar smaak
1 eetl olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de bouillon en de kerrie toe en laat dit zachtjes koken. Meng de maizena met de kokosmelk en voeg dit toe aan de bouillon. Laat het geheel zachtjes inkoken en voeg het zout toe. Pel de eieren en halveer deze en giet de saus over de eieren.
ingrediënten:
6 hardgekookte eieren
2 sjalotten
1 eetl kerrie jawa
500 ml kippenbouillon (zie recept)
4 eetl maizena
225 mk kokosmelk
zout naar smaak
1 eetl olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de bouillon en de kerrie toe en laat dit zachtjes koken. Meng de maizena met de kokosmelk en voeg dit toe aan de bouillon. Laat het geheel zachtjes inkoken en voeg het zout toe. Pel de eieren en halveer deze en giet de saus over de eieren.