logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Telor Gule Kling
ei in kerriesaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 hardgekookte eieren
2 sjalotten
1 eetl kerrie jawa
500 ml kippenbouillon (zie recept)
4 eetl maizena
225 mk kokosmelk
zout naar smaak
1 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de bouillon en de kerrie toe en laat dit zachtjes koken. Meng de maizena met de kokosmelk en voeg dit toe aan de bouillon. Laat het geheel zachtjes inkoken en voeg het zout toe. Pel de eieren en halveer deze en giet de saus over de eieren.

Add comment

Submit

who is online

We have 179 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420448