banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Udang Goreng Mentega - in boter gebakken gekruide garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Goreng Mentega
in boter gebakken gekruide garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr garnalen, gepeld
1 citroen, sap
1 theel zout
1/2 theel peper
3 cm jahe
6 teentjes knoflook
3 lente-uitjes
1 theel kecap asin
1 theel kecap manis
1 theel palmsuiker
1 eetl boter
1 eetl sesam olie
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn, rasp de jahe en snijd de lente-ui fijn. Meng in een kom de garnalen met het citroensap, de jahe, 1/2 theel zout en 1/4 theel peper en laat dit tenminste 40 minuten marineren.
Verhit in een pan 1/2 eetl olie en een 1/2 eetl sesamolie en fruit de knoflook maar zorg ervoor dat deze niet bruin wordt (moet nog geelachtig zijn) en zet apart.
Verhit in een pan 1/2 eetl sesamolie en 1/2 eetl olie en bak de garnalen half gaar. Dan de kecaps, het zout, de peper en de palmsuiker toe en roer totdat alles goed is gemengd (2 minuten) Dan de boter toevoegen en smelt deze. Vervolgens de gebakken knoflook en de lente-ui toevoegen en meng goed.
Het bakken duurt in totaal 5 minuten en zorgt ervoor dat de garnalen niet droog worden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 501 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37185303