Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Semur Jawa - zoete kip in saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Ayam Semur Jawa
kip in saus

Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 kip
4 uien
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 eetl kecap manis
1 limoen (sap)
3 kruidnagelen
250 ml kippenbouillon (zie recept)
zout naar smaak
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in stukken. Snijd de uien de knoflook fijn. Snijd de lomboks in dunne ringetjes. Wrijf de kip in met het limoensap en de kecap. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip goudbruin. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat het geheel 30 minuten zachtjes afgesloten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41066772