Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Udang Goreng Mentega - in boter gebakken garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang Goreng Mentega
in boter gebakken garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr grote garnalen
4 teentjes knoflook
1 ui
2 rode lomboks
1 lente-ui
1 theel peper
1 eetl keap manis
1 eetl sesam olie
2 eetl kecap asin
3 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Snij de knoflook en de lomboks in dunne plakjes en de ui fijn. Snijd de lente-ui in stukjes van 3 cm.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen, de lomboks en de lente-ui toe en bak totdat de garnalen van kleur veranderen. Voeg dan de peper, de kecaps en de sesam olie toe en roer totdat de garnalen gaar zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248485