1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Goreng Mentega
in boter gebakken garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr grote garnalen
4 teentjes knoflook
1 ui
2 rode lomboks
1 lente-ui
1 theel peper
1 eetl keap manis
1 eetl sesam olie
2 eetl kecap asin
3 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Snij de knoflook en de lomboks in dunne plakjes en de ui fijn. Snijd de lente-ui in stukjes van 3 cm.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen, de lomboks en de lente-ui toe en bak totdat de garnalen van kleur veranderen. Voeg dan de peper, de kecaps en de sesam olie toe en roer totdat de garnalen gaar zijn.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35384619