banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Udang Goreng Mentega - in boter gebakken garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Goreng Mentega
in boter gebakken garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr grote garnalen
4 teentjes knoflook
1 ui
2 rode lomboks
1 lente-ui
1 theel peper
1 eetl keap manis
1 eetl sesam olie
2 eetl kecap asin
3 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Snij de knoflook en de lomboks in dunne plakjes en de ui fijn. Snijd de lente-ui in stukjes van 3 cm.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen, de lomboks en de lente-ui toe en bak totdat de garnalen van kleur veranderen. Voeg dan de peper, de kecaps en de sesam olie toe en roer totdat de garnalen gaar zijn.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 305 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683809