Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sambal Cibiuk - pittige frisse sambal van groene rawits

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Cibiuk
pittige frisse sambal van groene rawits

Bahan-bahan:
ingrediënten:
25 groene rawits
1 theel trassi
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
4 groene tomaten
2 takjes kemangi
1 eetl limoensap
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal eerst de rawits fijn tot een pasta. Voeg dan de trassi, de palmsuiker, het zout, de tomaten en de kemangi toe en wrijf of maal dit alles fijn tot een pasta. Schep dan de limoensap erdoor en meng goed.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911507