Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ikan goreng pandan - gegrilde gekruide vis in pandanblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan goreng pandan
gegrilde gekruide vis in pandanblad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr makreel / tonijn
1 theel citroensap
1/2 theel vissaus
1 rode lombok
3 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
15 koriander blaadjes
20 pandan blad
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de lombok, knoflook, palmsuiker en peper fijn tot een pasta. Meng dit met het citroensap, de vissaus en de fijngehakte korianderblaadjes tot een marinade. Snijd de vis in 20 gelijke stukjes en laat deze tenminste 30 minuten rusten in de marinade. Wikkel elk stukje vis in een pandandblad. Rooster vervolgens de vispakketjes langzaam gaar boven een houtskoolvuurtje.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085566