banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan goreng pandan - gegrilde gekruide vis in pandanblad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan goreng pandan
gegrilde gekruide vis in pandanblad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr makreel / tonijn
1 theel citroensap
1/2 theel vissaus
1 rode lombok
3 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
15 koriander blaadjes
20 pandan blad
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de lombok, knoflook, palmsuiker en peper fijn tot een pasta. Meng dit met het citroensap, de vissaus en de fijngehakte korianderblaadjes tot een marinade. Snijd de vis in 20 gelijke stukjes en laat deze tenminste 30 minuten rusten in de marinade. Wikkel elk stukje vis in een pandandblad. Rooster vervolgens de vispakketjes langzaam gaar boven een houtskoolvuurtje.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 227 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40667901