1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bidara Rica
kip met kenari noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 eetl citroensap
1 eetl zout
500 ml water
2 tomaten
1 bosje kemangi
1 theel palmsuiker
1 theel zout
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
50 gr kenari noten, anders amandelen
1/2 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken en wrijf deze in met het zout en het citroensap en laat dit 20 minuten intrekken. Rooster de kip daarna boven een houtskoolvuurtje half gaar en zet apart.
Snijd de tomaten in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Veog dan de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de kip toevoegen en meng alles goed. Dan het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel verder gaar. Dan de kemangi blaadjes erdoor mengen en nog 1 minuut laten sudderen. Serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253969