Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bidara Rica - kip met kenari noten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bidara Rica
kip met kenari noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 eetl citroensap
1 eetl zout
500 ml water
2 tomaten
1 bosje kemangi
1 theel palmsuiker
1 theel zout
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
50 gr kenari noten, anders amandelen
1/2 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken en wrijf deze in met het zout en het citroensap en laat dit 20 minuten intrekken. Rooster de kip daarna boven een houtskoolvuurtje half gaar en zet apart.
Snijd de tomaten in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Veog dan de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de kip toevoegen en meng alles goed. Dan het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel verder gaar. Dan de kemangi blaadjes erdoor mengen en nog 1 minuut laten sudderen. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 418 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40924538