1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 4 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bidara Rica
kip met kenari noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 eetl citroensap
1 eetl zout
500 ml water
2 tomaten
1 bosje kemangi
1 theel palmsuiker
1 theel zout
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
50 gr kenari noten, anders amandelen
1/2 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken en wrijf deze in met het zout en het citroensap en laat dit 20 minuten intrekken. Rooster de kip daarna boven een houtskoolvuurtje half gaar en zet apart.
Snijd de tomaten in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Veog dan de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de kip toevoegen en meng alles goed. Dan het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel verder gaar. Dan de kemangi blaadjes erdoor mengen en nog 1 minuut laten sudderen. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35876589