Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Bidara Rica - kip met kenari noten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bidara Rica
kip met kenari noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 eetl citroensap
1 eetl zout
500 ml water
2 tomaten
1 bosje kemangi
1 theel palmsuiker
1 theel zout
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
50 gr kenari noten, anders amandelen
1/2 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken en wrijf deze in met het zout en het citroensap en laat dit 20 minuten intrekken. Rooster de kip daarna boven een houtskoolvuurtje half gaar en zet apart.
Snijd de tomaten in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Veog dan de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de kip toevoegen en meng alles goed. Dan het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel verder gaar. Dan de kemangi blaadjes erdoor mengen en nog 1 minuut laten sudderen. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184451