banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Bebotok ikan laut
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bebotok ikan laut

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr zeevisfilets
1 eetl ansjovispasta
100 ml olie
zout naar smaak
1/2 thee ketumbar
5 sjalotten
75 gr geplette amandelen
1/2 theel sambal ulek (zie recept)
2 tomaten
225 gr krab
geraspte kokos van 1 kokosnoot
200 ml dunne kokosmelk (santen cair)

Cara-membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten fijn. Pocheer de vis in de kokosmelk met wat zout naar smaak en 1 van de sjalotten. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de overige sjalotten met de kokos en de amandelen voor 3 minuten. Voeg dan de gehakte tomaten, de ansjovis, de krab, de sambal en de ketumbar toe en giet hierbij het pocheervocht van de vis toe. Laat de saus indikken en overgiet dan de visfilets met de saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 195 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37923672