banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Bebotok ikan laut
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bebotok ikan laut

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr zeevisfilets
1 eetl ansjovispasta
100 ml olie
zout naar smaak
1/2 thee ketumbar
5 sjalotten
75 gr geplette amandelen
1/2 theel sambal ulek (zie recept)
2 tomaten
225 gr krab
geraspte kokos van 1 kokosnoot
200 ml dunne kokosmelk (santen cair)

Cara-membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten fijn. Pocheer de vis in de kokosmelk met wat zout naar smaak en 1 van de sjalotten. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de overige sjalotten met de kokos en de amandelen voor 3 minuten. Voeg dan de gehakte tomaten, de ansjovis, de krab, de sambal en de ketumbar toe en giet hierbij het pocheervocht van de vis toe. Laat de saus indikken en overgiet dan de visfilets met de saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669175