1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tekwan,
Soep met pempek dos en yam
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bengkwang (yam bean)
1/2 komkommer
8 zwarte Chinese paddestoelen
50 gr tong cai (gezouten chinese groenten)
l takje selderieblad
4 sjalotten,
5 teentjes knoflook
50 g garnalenkoppen
1000 ml water
1,5 theel, suiker
1,5 theel, witte peper
1 eetl. ketjap asin,
zout naar smaak
50 gr tebu telor (of anders mais)
5 plakjes pempek dos,(visdeeg. zie recept)

Cara Membuat:
bereiding:
Schil de yam en de komkommer en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de chinese groenten en het selderijblad grof, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Week vervolgens de paddenstoelen.
Kook de garnalenkoppen langzaam in het water voor 40 minuten en zeef dan de bouillon. voeg de sjalotten, de suiker en de knoflook samen met de peper, de ketjap en het zout en breng het weer aan de kook. Verdeel de groenten en het visdeeg over de borden en giet daarover de bouillon. Garneer met selderijblad.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 23 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413854