1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 1 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Nachita Wolff Schoem 8 months ago
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tekwan,
Soep met pempek dos en yam
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bengkwang (yam bean)
1/2 komkommer
8 zwarte Chinese paddestoelen
50 gr tong cai (gezouten chinese groenten)
l takje selderieblad
4 sjalotten,
5 teentjes knoflook
50 g garnalenkoppen
1000 ml water
1,5 theel, suiker
1,5 theel, witte peper
1 eetl. ketjap asin,
zout naar smaak
50 gr tebu telor (of anders mais)
5 plakjes pempek dos,(visdeeg. zie recept)

Cara Membuat:
bereiding:
Schil de yam en de komkommer en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de chinese groenten en het selderijblad grof, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Week vervolgens de paddenstoelen.
Kook de garnalenkoppen langzaam in het water voor 40 minuten en zeef dan de bouillon. voeg de sjalotten, de suiker en de knoflook samen met de peper, de ketjap en het zout en breng het weer aan de kook. Verdeel de groenten en het visdeeg over de borden en giet daarover de bouillon. Garneer met selderijblad.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35757397